BLOG xx Galeries xx Arxiu xx Publicacions xx Venda de llibres i obra xx Articles xx Gran Anaconda x Activitats xx Contacte


Alimoche

Aufranys, duna i sombres, Illa de Socotra
© Oriol Alamany
(Primer Premi en el Certàmen
Concurs de Fotografía Naturalista ANG 2010
)

Sobre les copies d'autor

Una còpia fotogràfica original, signada pel seu autor, és un atractiu obsequi per a un amant de la fotografia, la natura o els viatges i un valor per a un col·leccionista.

Les nostres copies d'autor s'obtenen mitjançant mediante la tecnologia digital més avançada, sobre paper fotogràfic brillant, la qual cosa garanteix una qüalitat i fidelitat extraordinaries a l'obra fotogràfica original.
Algunes imatges seleccionades s'ofereixen en edicions de tiratge limitat a 30 copies per obra, mentres que altres s'ofereixen en edicions més extenses.

Si la còpia té el seu origen en una obra fotogràfica obtinguda mitjançant pel·lícula fotogràfica, la transparencia original ha estat digitalitzada a alta resolució en un escàner d'alta qüalitat sota la meva supervisió. Aquest procés digital permet obtenir la màxima definició i la mateixa qüalitat en totes i cada una de las còpies realitzades. Després es positiva sobre paper fotogràfic en un laboratori professional, el que garanteix una major durabilitat que les còpies realitzades en impresores d'injecció de tinta.

Palmera Marruecos

Crepúsculo en Zagora, Marruecos
© Oriol Alamany


Preu

Copies de tirada limitada a 30 o 50 exemplars, segons la fotografia. Les mides son d'aproximadament de 20x30, 30x45, 32x50 o 50x75 cm., variant lleugerament en funció de la proporció del format original de l'obra fotogràfica (digital, 35 mm, 4,5x6, 6x9 o panoràmic), que sempre es respecta.

• 30x45 cm o similar. Edició limitada de 20 copies: 250 €.
• 50x75 cm o similar. Edició limitada de 20 copies: 450 €.
• 80x120 cm o similar. Edició limitada de 10 copies: 900 €.

• Altres mides i edicions obertes... Consultar.

Els preus indicats inclouen el 21% d'IVA, però caldrà afegir-hi el cost del mètode d'enviament escollit pel client (Missatgeria o Correu Certificat). El preu de venda d'una còpia fotogràfica no significa de cap manera la cessió dels drets de reproducció de la imatge per a cap altre ús; els usos comercials de les nostres obres fotogràfiques tenen la seva pròpia tarifa a consultar.

Faci la seva comanda


Enviament

Al fer la seva comanda no es descuidi d'indicar la direcció a on ha ser ser enviada, així com un telèfon de contacte por si sorgeix algún dubte.

Les còpies són enviades per missatger o correu certificat protegides a l'interior d'un tub protector. Una vegada rebuda la seva comanda li confirmarem per e-mail quin serà el preu exacte de l'enviament, ja que aquest depèn de la localitat on hagui d'enviar-se. Si el preu total final no li sembla adeqüat pot cancel·lar la comanda sense compromís.


Cura de les còpies

Al manipular les còpies fotogràfiques s'ha d'evitar tocar la seva part frontal amb els dits. És recomanable enmarcarles en un marc de mida més gran afegint-li un "passe-partout" de material de pH neutre lliure d'àcid, i penjar-les en un indret on no els doni el sol directe. D'aquesta manera les còpies d'autor duraràn molts anys, conservant el seu valor i la fidelitat a l'obra original.

 

Oriol Alamany

 

The Great Migration

The Great Migration, Kenya
© Oriol Alamany
(Honorable Mention en Naturescapes Images of the Year Awards 2007
)

 

Isla de PAscua Alamany

Volcán Rano Kau y los Motus, Isla de Pascua
© Oriol Alamany

 

Bedolls

Bedolls, Pirineus
© Oriol Alamany

Naranja y azul, Altiplano andino, 2004
© Oriol Alamany